Gelimiteerde 100th Anniversary Speciale Edities

Een eerbetoon aan onze eerste personenauto.

header-photo-100th-anniversary-models

Om ons honderdjarig bestaan te vieren, stelt Mazda u zijn 100th Anniversary Speciale Edities voor. Uw favoriete Mazda is nu beschikbaar in de kleurencombinatie van onze eerste personenwagen, de Mazda R360 uit 1960. Daarnaast is elke wagen voorzien van een speciaal 100 jaar Mazda logo en een reeks exclusieve kenmerken. Hierdoor gaat u, net zoals onze verjaardag, niet onopgemerkt voorbij.

Onze honderdste verjaardag vieren we samen met de grootste fans van ons merk. Speciaal voor jullie creëerde Mazda de 100th Anniversary Speciale Edities. Absolute collectors items die een hommage zijn aan de R360 coupé: de eerste personenwagen van Mazda.

Eind april hebben we onze speciale edities voor het eerst onthuld, maar nu is het eindelijk zover. Met trots stellen we de Mazda3, Mazda CX-3, Mazda CX-30 en Mazda MX-5 voor die u in onze showroom opwachten.

De koetswerkkleur in Snowflake White, de interieurbekleding in Burgundy-leder en het aangepaste tapijt en vloermatten zijn slechts enkele typische kenmerken van deze feestvierders. Het ‘100 Years 1920-2020’-logo is aanwezig op de hoofdsteunen, de contactsleutel, de naafdoppen en de flanken van de wagens.

De jubileumedities zijn gebaseerd op het hoogste uitrustingsniveau Skycruise (of Skycruise Takumi op Mazda6 en CX-5), die over zowat alle denkbare veiligheids- en assistentiesystemen beschikken. Bovendien krijgt u er nog twee al minstens even exclusieve cadeaus bij. Stel nu uw exemplaar veilig en rijd dit najaar als eerste de showroom uit1.

Benieuwd? Kom langs in onze showroom, er zijn nog enkele modellen beschikbaar.